Момичета ще „плуват във въздуха“ с магичен спектакъл в Сандански

Носителят на титлата „Илюзионист на годината“ и купата Сенко пристига на 26 март в град Сандански със своя спиращ дъха спектакъл.

Вълшебствата на Зайн „Остани в България, Промени България“ е магичен спектакъл като никой друг. Подготвян повече от 7 години „Вълшебствата на Зайн“ ще ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм, с който ще надникне директно във вашето лично съзнание. Вълшебствата на Зайн е пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага Вълшебствата на Зайн начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.

Всеки, закупил билет за „Вълшебствата на Зайн“ получава и безплатен вход за замъка в Равадиново „Влюбен във вятъра“.

Спектакълът е на 26 март от 19.30 ч. в Дома на културата. Шоуто не се препоръчва за деца под 6 години.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *