Xороскоп – събота – 08.05.21

Xороскоп – събота – 08.05.21

Овен –Пълни сте с нови идеи и планове. Успявате да вземате решения лесно и ефективно. Идеалното време да бъдете с партньора си, семейството или приятелите. Подходящо е за съвместно събиране за вечеря или провеждане на празненства.

Телец – Слънцето ви дарява с енергия, ентусиазъм и креативност, за да постигнете целите си и да се забавлявате с приятели и семейство. Вашето самочувствие и позитивна нагласа ще ви помогнат да правите добро впечатление на хората.

Близнаци –  Звездите ви съветват да посветите времето на родителите си и дома си. В отношенията с вашата половинка ще намерите приятни мигове на духовно и физическо единение, радост от интимността.

Рак – Увеличава се нуждата ви от любов, привързаност, разбиране и подкрепа, но също така нараства и потенциалът за напрежение в отношенията. Това вероятно се дължи на някакъв емоционален дисбаланс.

Лъв – Днес ще имате удоволствието да прекарате време със семейството си, да укрепвате връзките си с близките. Но това не означава, че трябва да се посветите изцяло на дома. Не бива да забравяте и своите интереси.

Дева –Сетивата ви са силно изострени. Доверете се на интуицията си и бъдете отворени за всякакви идеи и хора. Добро време за творческа работа, както за интелектуални занимания и компютърни игри.

Везни –  Ще виждате нещата по-ясно, защото чувствата ви са балансирани с вашите рационални мисловни процеси. Обърнете внимание на мечтите си. Особено подходящо е за общуване със семейството и приятелите.

Скорпион – Вие сте предразположени към риск и авантюризъм. Звездите ви съветват да не се поддавате на първия емоционален импулс, защото може да съжалявате в бъдеще. Ако има напрежение в семейството, опитайте се да го потушите.

Стрелец – Имате силно желание да се освободите от скучните задължения и всякакви ограничения. Моментът е добър да се откъснете от всичко това. Можете да помислите за нови промени. Има тенденция да бъдете повлияни от мненията на другите.

Козирог –Може да се чувствате малко несигурни. Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че винаги получаваме помощ, когато имаме нужда от нея, от видими и невидими сили. Настройте се към индивидуалните нужди на вашето тяло.

Водолей –  Денят е много подходящ за хармонизиране на отношенията с близките. Недомлъвките, дребните спорове и непреднамерени думи, вие сте готови да обсъждате в спокойна атмосфера. Добър момент да планирате пътувания и срещи с приятели.

Риби –Може да възникнат неотложни семейни въпроси за разрешаване. Вие ще направите всичко по силите си, за да предотвратите възникването на конфликти в семейната среда, ще се опитате да ги разрешите мирно.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *