Xороскоп – петък – 01 юли 2022

Xороскоп – петък – 01 юли 2022

Овен – Усещате прилив на енергия, имате желание да правите много неща. Въпреки това, бъдете внимателни, прекомерната активност може да доведе до резултати, противоположни на очакваните.

Телец – Трябва да решите някои деликатни въпроси. Просто не забравяйте да говорите открито, без да карате друг да се чувства виновен. Ако някой се опита да ви въвлече в конфронтация, вие се опитайте да заемете неутрална позиция.

Близнаци – Разчитайте единствено на своите способности, труд, усилия и жертви, само така ще постигнете задоволителен успех. Всички пари, които идват при вас по по-бърз и лесен начин, ще си отидат по същия начин.

Рак – Потискането на чувствата ви не е най-добрият изход, но преди да решите ги изразите, не пречи да поемете няколко дълбоки вдишвания и да прецените добре ситуацията, за да не съжалявате по-късно.

Лъв – Реагирайте бързо, иначе нещо голямо може да ви избяга. Склонни сте да преувеличавате ролята си във всичко. Вие сте наясно с качествата си, така че сегашният ви ентусиазъм ви кара да вярвате, че сте безгрешни.

Дева – Не забравяйте, че най-доброто за вас е да следвате сърцето си и да не се опитвате да потискате емоциите си. В любовта твърде консервативният подход е нежелан. Не пропускайте тази невероятна възможност да се потопите в неизвестното и да позволите на нови аспекти на връзката ви да се разкрият.

Везни – Във въпроса, който ви интересува, липсва всякаква яснота. Колкото и да се опитвате да намерите отговора, той не идва. Ако се опитате да избегнете обсъждането на неудобна тема с някой близък човек, едва ли ще успеете.

Скорпион – Обстоятелствата ви карат да вземете решение, което не е в съответствие с вашата природа. Готови сте да се жертвате, но в дълбините на душата си чувствате, че всичко това е унизително за вас. Не приемайте всичко присърце, ако е в името на по-висш интерес.

Стрелец –  Намирате се в застой, но не губите надежда. Всичко това, което се случва днес, по същество открива благоприятни възможности, които вече, някъде дълбоко в себе си, до голяма степен започвате да осъзнавате.

Козирог – Денят е белязан от напрежение, които идва от стресови ситуации, от които няма да излезете лесно. Сведете нетърпението си до минимум, за да избегнете по-големи неприятности, особено когато става въпрос за партньорства и любов.

Водолей – Днес концентрацията ви е на високо ниво. Дейността в сферата на общуването може да ви послужи за лични цели и най-вече в любовния план. Внимавайте, вероятно не забелязвате, че някой се опитва да ви каже нещо много важно.

Риби – Това е един от онези дни, когато си мислите, че е най-добре да се наспите. Истинската причина за такова настроение се крие във факта, че ви измъчва голяма нерешителност, поради която не успявате да решите и вземете правилното решение, за да избегнете агонията.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.