Xороскоп зa неделя – 16.05.21

Xороскоп зa неделя – 16.05.21

Овен – Ще бъде полезно да си припомните някои стари идеи и планове. Вероятно точно сега ще намерите начин да ги съживите. Бъдете внимателни. Този ден не е лесно да се избегнат изкушенията, но трябва да проявите твърдост.

Телец – Приятно ще си прекарате с близките  си, особено ако предприемете някакви съвместни мероприятия. Общуването ще ви зареди с енергия и ще забравите за всички проблеми. Семейните занимания, приятната атмосфера около масата ще донесат удоволствие.

Близнаци – Оформя се началото на ново нещо, което е готово да нахлуе в живота ви. За да имате тази възможност, трябва да се освободите от всички ограничаващи мисли и негативни преценки, които ви пречат да видите правилно нещата.

Рак – Днес вниманието на някои изцяло ще е погълнато от домашните отговорности и партньорските отношения.  Други пък ще решат да разпускат и да посветят времето на по-приятни занимания.

Лъв – Звездите препоръчват да се погрижите за сърцето си, да си почивате повече, да избягвате излишния стрес. Направете си добра разходка, в резултат на което настроението ви ще се подобри. Не се притеснявайте за затрудненията, те са временни и скоро ще отминат.

Дева – Извършвайки почистване на апартамента или на вилата, не прекалявайте с физическата активност. Добавете повече зеленчуци и плодове към вашата диета. Сега трябва да нахраните организма с витамини.

Везни – Не допускайте разправии днес, но ако все пак възникне, тогава се постарайте да не изостряте повече ситуацията, да разговаряте с партньора си кротко и да се опитате да разберете неговата гледна точка. Времето ще постави всичко на мястото си.

Скорпион – Звездите препоръчват да се грижите за сърцето си, да си почивате повече, да избягвате стреса. Направете си добра разходка, в резултат на което настроението ви ще се подобри. Не се притеснявайте за финансови затруднения, те са временни и скоро ще отминат.

Стрелец – Постарайте се да не се обременявате с нови задължения. Не злоупотребявайте с алкохолни напитки, бързо шофиране и работа с остри и режещи инструменти. Възможни са главоболие и проблеми с кръвното налягане.

Козирог – Луната в Рак се отразява зле на настроението и комуникацията ви. Не правете неща, които вбесяват или възмущават партньора ви. Не стигайте до крайности – от желанието да угодите на всички, до налагането на всякакви ограничения.

Водолей – Имате много неща, които да свършите днес. Този ден може да се посвети изцяло на комуникацията – повече от подходящо е, тъй като ще ви позволи не само да осъществите контакти, но и да прекарате приятно времето си.

Риби – Настройте се по философски и се опитайте да приемате спокойно всичко, което се случва около вас. Не допускайте да бъдете привлечени в спорове и кавги, които не ви засягат. Не влизайте в ролята на миротворец, ако не искате това.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *