Xороскоп за 1 декември 2022 г.

Xороскоп за 1 декември 2022 г.

Овен – Избягвайте рисковани инвестиции и всякакви финансови операции, защото в момента ви липсва правилното усещане за нещата. По-добре е да направите крачка назад, отколкото да рискувате да понесете ненужни загуби.

Телец – Особено в трудни разговори бързо могат да се изтърват думи, които да наранят хората около вас. В дългосрочен план това може да обтегне отношенията ви и скоро ще съжалявате за казаното. Затова трябва много да внимавате.

Близнаци – В момента здравословното ви състояние е уязвимо. Бъдете внимателни към себе си и здравето си. Преди всичко бъдете търпеливи и не забравяйте, че тялото ви не е машина и не винаги работи така, както искате.

Рак – Уменията за преговори не са вашата силна страна в момента. Вашият партньор трудно може да понесе сегашното ви капризно настроение за по-дълго време. Помирете се и оставете партньора си да почувства колко е важен за вас. Скоро ще разберете колко ненужни са били някои спорове.

Лъв – По-добре бъдете малко по-разумни в момента. Вашият темперамент е донякъде непредсказуем днес и може да се взриви по всяко време и неочаквано, което може да има негативни последици. Затова избягвайте конфликтните спорове и се стремете към намиране на компромисни решения.

Дева – В личния си живот в момента плавате в неизследвани води и с много насрещни ветрове. Имате усещането, че просто някой се опитва да постави препятствия по пътя ви. Не се отчайвайте, Бъдете гъвкави, проявете въображение и така ще откриете по-бързо възможните решения.

Везни –Разтоварете се от множеството дейности. Тялото и умът ви се нуждаят от повече почивка, отколкото предполагате. Вслушайте се дълбоко в себе си и направете нещо добро за вашето здраве! Един масаж понякога може да направи чудеса.

Скорпион – Вашият професионален живот днес се характеризира с несигурност и конфронтации. Не се обезсърчавайте, ако не винаги разполагате с правилната концепция за всеки проблем в чекмеджето си. Опитайте се да запазите хладнокръвие и да избягвате да взривявате нещата изкуствено.

Стрелец – Тъй като в момента не знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави – също и във финансово отношение. Ако се ангажирате с инвестиция или голяма покупка сега, може да има неприятни последици за вас.

Козирог – Чувствате толкова много сила и хъс за действие. Използвайте цялата положителна енергия да я вложите в работа и полезни действия. Без значение с какви проекти и предизвикателства се захванете днес, ще имате успех във всички направления.

Водолей – Чувствате се енергични и в страхотна физическа и психическа форма. Всички врати са отворени за вас и с вашата топла и жизнеутвърждаваща харизма не би трябвало да ви е трудно да завържете едно или друго интересно запознанство.

Риби – Шансовете за флирт са доста лоши днес, защото изглежда никой не ви обръща внимание, а ако го прави, може би това не е достатъчно за вас. Така че би било добре да намалите малко очакванията си. Не сте пренебрегвани нарочно, а вероятно поради всякакви други възможни причини, които нямат нищо общо с вас.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *