Xороскоп за неделя

Xороскоп за неделя

ОВЕН
Неделя се характеризира с успешни сделки и печалби. Възможни са преговори, обсъждания или съвещания с финансова насока, където определено изпъква вашата позиция, а действията ви носят удовлетворителни за вас резултати. Професионално обаче за повечето от вас неделя е критичен ден и се свързва с неприятности.

ТЕЛЕЦ
Повечето от Телците са действени и енергични за реализация на финансови и бизнесдела. В това отношение неделя действително е много важен за Телците и тези, които действат бързо и своевременно според възможностите, които предлага денят, ще се радват на добри финансови резултати. Успехът в бизнеса ви днес зависи от Вас.

БЛИЗНАЦИ
От финансово естество – успешен ден. Мнозина от вас ще получат съобщение за дълго очаквани пари. Служебният ден е приятен и касае сдържаност в отношенията ви с околните и практични действия от ваша страна. Бизнесмените се разделят на две категории – едните имат успех в дейността, другите могат да попаднат в безизходица.

РАК
Спокойно и в добро настроение са родените под Рак. Може би се дължи на стабилизирането на личния бюджет, тъй като неделя е благоприятен за финанси и при мнозина носи придобивки и печалби. Някои са настроени за заминаване в чужбина. На работното място са вероятни пререкания с колеги или шефове и ще последват ядове.

ЛЪВ
Много от Лъвовете ще се радват на заслугите си, постигнати през предходните дни. Неприятно е положението ви с парите, ако имате намерение да повдигате въпроси за служебното заплащане, е добре да не го правите днес. Много възможно е след известно време ситуацията да се стабилизира и без вашата намеса.

ДЕВА
В неделя Девите са критично настроени и това се дължи на високите етически норми, които принципно ви характеризират, а и изисквате от околните. Някои от вас са с наранено честолюбие, но въпреки това са сдържани. Вашата толерантност с околните няма да остане незабелязана и на работното място само печелите.

ВЕЗНИ
Неразположени са представителите на Везни в неделя. Вероятно става въпрос за заболяване или душевен дискомфорт. Въпреки някои сериозни огорчения се налага да бъдете сдържани на работното място и да реагирате синхронно с обстановката. Така ще завършите успешно служебните си задължения.

СКОРПИОН
Спокойни и уравновесени са Скорпионите и може да се каже, че с каквато и работа да се захванат днес, ще им спори и носи успех. В професионално отношение неделя също е много благоприятен, въпреки че при някои от Скорпион съществува възможност от спречкване и разясняване на взаимоотношенията с колеги.

СТРЕЛЕЦ
Неделя при Стрелците се явява много важен ден, защото е краен срок за свършване на някаква отговорна работа или неотложни преговори. Освен това са възможни семейни разговори, при които да се наложи да помогнете на някого, вероятно за започване на работа. Щедър откъм придобивки ще се окаже за бизнесмените този ден.

КОЗИРОГ
Контактите при Козирозите се обуславят от необходимостта да помогнат на някого. Възможно е да се наложи да дадете подслон на близък човек от друго населено място. Имате предпоставки за дълги разговори в дома си, където не са изключени критики от брачния партньор. Служебно се справяте блестящо, въпреки че денят преминава трудно.

ВОДОЛЕЙ
В неделя ще се чувствате крайно удовлетворени от добре свършена работа. Обстановката се нормализира за Водолеите и повечето от вас отново са готови да помогнат на другите. При някои тази помощ може да се прояви с даване на паричен заем, въпреки че при вас финансовото състояние не е блестящо.

РИБИ
Неделя е приятен и успешен ден за Рибите. Успехите се предвиждат почти във всичко, с което се захванете днес. От гледна точка на финанси са възможни някои обсъждания и ако е по служебна линия, налице са благоприятни обстоятелства. За някои Риби има предупреждение да бъдат бдителни на работното място, особено спрямо шефовете.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *