US военни „уловиха“ гмуркащ се под водата НЛО

US военни „уловиха“ гмуркащ се под водата НЛО

Появиха се изумителни кадри на неидентифициран летящ обект, който се движи пред боен кораб на американския военен флот, а след това се потапя под водата.

Невероятното видео е публикувано от режисьора Джереми Корбел, който се прочу със споделянето на видеокадри с пирамидално НЛО, запечатано от екипажа на USS Russell през юли 2019 г. Корбел публикува видеото в своя сайт extraordinarybeliefs.com, съобщи „Блиц“.

Заснетото от Бойния информационен център (CIC) USS Omaha на 15 юли 2019 г., видео показва черен сферичен обект, който се движи в небето.

По време на наблюдението обектът се движи със скорост от 46 мили в час до 158 мили в час.

Съобщава се, че дори подводница е била изпратена да търси НЛО, но така и не е открила нищо. Според Джереми обектът остава неидентифициран.

Това по-скоро подкрепя теорията, че много от НЛО, срещани от американския флот, се явяват универсални транспортни средства, което означава, че те функционират както във въздуха, така и под водата.

„Мога да потвърдя, че видеоклипът е заснет от ВМС на САЩ и че групата, занимаваща се с неидентифицирани въздушни явления го е включила в текущите си изследвания“, заявила е официалният представител на Пентагона Сюзън Гоф.

Корбел вярва, че под водата има база на НЛО, през която преминават транзит неидентифицирани апарати, пристигайки от други места.

monitor.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *