Фолклорен събор ще се проведе край село Аврамово

Фолклорен събор ще се проведе край село Аврамово

Каним Ви на Третия национален събор на народното творчество и приятелите на теснолинейката „С хорá и песни край релсите тесни”, който организираме на най-високата жп гара на Балканите – Аврамово, в съботния 8 август 2020 година!

Нека отново бъдем заедно сред чистия планински въздух на Родопа и Рила, да поиграем хорца и да хапнем вкусна скара сред природата на най-високата точка, достигната от железница на Балканския полуостров.

Вечерта ще направим голям лагерен огън и ще приготвим греяно вино – така че планирайте да останете до късно!
Ако искате да бъдете с нас цялата вечер и да изпълните уикенда си с емоции, може да нощувате в курортното село Юндола (7 км от събора), в град Якоруда (15 км от събора), във Велинград (30 км от събора) или на палатка около гарата – без такса!

Програмата ще бъде съобразена с разписанието на теснолинейката, но апелираме да използвате автомобилен превоз, защото влакчето е с ограничен капацитет, а и моментът е такъв, че трябва да спазваме дистанция.

Вярваме, че и тази година заедно ще направим голям празник за местните хора и за пореден път ще успеем да прочуем теснолинейката и нейните красоти! Очаквайте и изненади през целия ден.

Напомняме, че всеки от нас като гражданин е длъжен да спазва наложените мерките за предотвратяване разпространението на COVID-19

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *