Cтарт на втория етап от ремонтните дейности в най-големия дупнишки квартал

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кюстендил Христо Терзийски присъства на старта на втория етап от ремонтните дейности в ж.к. „Бистрица” в Дупница. Проектът на стойност над 1,2 млн. лв. е продължение на първия, в който бяха подменени канализация, водопровод, изградени улици, тротоари и обособени паркинги.

Архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия отец Георги Паликарски отслужи водосвет за здраве, благополучие и безаварийна работа. На символичната церемония по първа копка присъстваха още кандидатът за народен представител д-р Александър Паризов, кметът на община Дупница инж. Методи Чимев, заместниците му Олга Китанова и Крум Милев, общинските съветници Емил Гущеров, Йордан Йорданов и Георги Наумов, гости на града и граждани.

„Ето, че дойде времето да започнем и втория етап от дейностите в най-големия квартал на града. Изпълнителите имат една година срок за реализация, но имам уверението им, че ще се постараят и по-бързо да приключат. Предстои изграждането на няколко детски площадки, пешеходни алеи, озеленяване, кътове за отдих и спорт, с което естетическият изглед на квартала ще бъде съвсем различен, а и от полза за жителите. Използвам възможността да отправя апел към живущите тук да проявят търпение и разбиране, защото е от полза за всички ни, а на изпълнителите спорна и безаварийна работа“, каза инж. Чимев преди да гръмне бутилката с шампанско.

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС Христо Терзийски поздрави кмета Методи Чимев и неговия екип за работата по проекта, както и за цялостния облик на града. „Желая бързо и успешно изпълнение на ремонтните дейности в най-големия квартал на града, за да стане той още по-хубав и приветлив за всички, живеещи тук”, пожела министър Терзийски.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *