90-годишен лекар цери диабет с яйце и оцет

90-годишен лекар цери диабет с яйце и оцет

Диабетът е хронично заболяване, при което нивото на глюкозата в кръвта е повишено. Тя е необходима за производството на енергия във всяка клетка на тялото. Глюкозата от кръвта може да влезе в клетките само в присъствието на достатъчно количество инсулин.

При диабетиците има пълна или частична липса на производство на инсулин от панкреаса, както и нарушено действие на произвеждания инсулин. Основните симптоми, които трябва да изострят вниманието ни, са силна жажда, особено след прием на храна, обилно уриниране, наддаване на тегло, генитален сърбеж. В основата на захарния диабет стоят абсолютна или релативна инсулинова недостатъчност, инсулиновата резистентност на периферните тъкани, нарушения в секрецията на инкретинови хормони от тънките черва и като резултат от всичко това се стига до прогресираща редукция на секрецията на инсулин и клинична изява на диабета чрез повишение на кръвната захар. Но диабетът не засяга само обмяната на въглехидратите в организма, въпреки че се нарича захарна болест. Той променя всички метаболитни процеси, което обяснява полиорганните усложнения, до които води.

Джейми Длиако, специалист в областта на обмяната на веществата, е създателят на един от най-успешните домашни лекове срещу диабет, който се състои само от няколко компонента. 90-годишният лекар уверява своите пациенти, че диабетът не е причинен единствено от проблеми с нивата на кръвната захар, както обикновено се смята. Той добавя, че причината за това заболяване е липсата или недостигът на 6 минерали, необходими на организма.

Според изследванията му, ако хората получат тези минерали в правилното количество, може да спрат да се притесняват за прекомерната консумация на захар. За рецептата на д-р Длиако ви трябват само 1 яйце и 1 супена лъжица оцет. Сварете яйцето и го почистете от черупката. Поставете го в купа и след това направете няколко дупки в него. Изсипете в дупките оцет и оставете така за една нощ.

Яжте едно яйце на празен стомах и изпийте чаша вода с разтворена в нея една супена лъжица оцет. Продължете лечението, докато нивата на кръвната захар станат задоволителни. Рецептата може да се изпълнява и от хора, които са в преддиабетно състояние или просто за превенция.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *