28 февруари, 2021

Pirin Press

Пиринският новинар

9 055 лева събраха в кампанията „#ЗаедноЩеПобедим“

Сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ – Разлог отчете изключително успешно проведена инициатива – благотворителната коледна кампания „#ЗаедноЩеПобедим“. Тя бе организирана в партньорство с местния клуб по таекуондо „Чо Елит“ и Община Разлог. Отпечатани бяха и пуснати в продажба 9 892 билета с номинална стойност от 1 лев за коледна лотария, а в 23 обекта в община Разлог и в Белица бяха поставени дарителски кутии. Събраните средства са предназначени за купуване на кислородни апарати за МБАЛ – Разлог, която обслужва жителите на общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда.

В кампанията се включиха над 80 представители на малкия и средния бизнес, които предоставиха наградите за лотарията. Тегленето на печелившите билети в лотарията беше излъчено на 22 декември 2020 година.

На 12 януари 2021 година, в присъствието на нотариус Сашка Витанова от Разлог, събраните средства бяха официално отчетени. В рамките на кампанията са събрани общо 9 055 лева – 1 019 лева от дарителските кутии и  8036 лева – от лотарията.
От сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“ отправиха специално послание за благодарност към дарители и всички, които чрез закупуване на билети и оставяне на средства в кутиите подпомогнаха инициативата за закупуване на кислородни апарати за МБАЛ Разлог. „Нямаше да се справим и да постигнем тези резултати без доброволното участие на нашите приятели и съграждани, които активно участваха в разпространението и продажбата на билетите. Благодарим на всички, които се включиха в кампанията и станаха дарители на МБАЛ – Разлог“.

 

bnr.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *