5 брутални истини за жената Близнаци

Жената, родена под знака на Близнаци, крие (поне) два женски образа в себе си. За някои хора това може да е много изморително, но Близнаците са просто такива, каквито са, без да се извиняват за това. В един момент тази жена може да е плахата, слабата и скромната, а в следващия да се превърне във волен орел, разперил крила и дебнещ следващата си жертва. Едно е сигурно, ако харесвате предизвикателствата, тази смесица от интригуващи личности ще ви накара да обичате жената Близнаци с цялото си сърце!
  • 1. Има романтична душа Тази дама си пада по сантименталните любовни слова и лесно омагьосва мъжете. Няма да срещнете друга жена, способна на подобна изобретателност, за да ви достави истинска наслада с любовта и неустоимия си чар. Тя може да рецитира любовни стихове и да ви показва произведения на изкуството със същата страст, с която би споделила чаша червено вино на килима в хола.
  • 2. Адаптивна е и намира място във всяка компания Жената Близнаци е изключително умна и има способността да обсъжда всяка тема под слънцето – политика, религия, пътувания. Тя е любопитна, изпъкваща, а пъргавият й ум прелита от една мисъл на друга по-бързо от светкавица.
  • 3. Не търси „принца на белия кон” Тя се нуждае от партньор, който може да я забавлява и стимулира психически. Независимо колко висок, красив или богат е един мъж, ако не е остроумен и не може да задържи интереса й, тогава тя ще изчезне като вятъра.
  • 4. Обича физическите предизвикателства В нейно лице ще имате истински другар за приключения. Тя ще ви следва във всяко ваше начинание – водолазно гмуркане, мотокрос, каране на велосипед или бадминтон. Ще се интересува от всякакъв спорт на открито, което разбира се, няма да й пречи да бъде нежна и женствена.
  • 5. Уверени са в себе си Много важно качество за всяка жена! Близнаците са изключително уверени в себе си, знаят идеално колко струват, което ги прави и неревниви. Те няма да се впечатлят особено, ако им „чешете егото”, така че не се хабете напразно.
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *