43-годишният дупничанин Венцислав Тодоров загина при катастрофа край село Тополница

43-годишният дупничанин Венцислав Тодоров загина при катастрофа край село Тополница

Пътният инцидент станал около полунощ миналата вечер. Джипът, с който Тодоров пътувал заедно с приятеля си Кирил Александров, се обърнал по таван насред полето в землището на дупнишкото село, предава Струма.

43-годишният мъж бил заклещен под тежката кола. К. Александров оцелял по чудо, едва успял да се измъкне изпод ламарините и позвънил на приятели за помощ. Пристигналите на мястото мъже качили все още живия Тодоров в кола и потеглили за болницата. За съжаление по пътя той издъхнал.

От здравното заведение съобщиха, че мъжът е бил с множество травми, несъвместими с живота. Сигналът в РУ – Дупница е подаден от частната болница.

Вчера сутринта криминалисти от РУ – Дупница са били на мястото на инцидента, съобщиха жители на село Тополница. Изясняват се обстоятелствата, при които се е случил инцидентът.

В селото коментират, че денонощно мъже с джипове обикалят землището и ловуват глигани. 43-г. Венцислав Тодоров е работил като строител. Има една дъщеря, която миналата година била абитуриентка.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *