32-г. мъж открит обесен на тавана в дома си

32-г. мъж открит обесен на тавана в дома си

32-годишен дупничанин бе открит мъртъв в дома си на ул. “Патриарх Евтимий”. Тялото на Венцислав Янков е открито да виси безжизнено на примка от сезал от баба му на тавана в къщата им вчера около 9 часа сутринта.

Възрастната жена тръгнала да го търси, след като Венцислав не се появил за закуска. На масата в неговата стая тя видяла телефона и портфейла му. След като не го открила, се качила на тавана и видяла внука си да виси безжизнен на примка от сезал. Ужасена от гледката, тя започнала да пищи. Съседи чули плача й и се притекли на помощ. Те са позвънили на тел. 112. На място пристигнали екип на Спешен център и криминалисти от РУ – Дупница. Лекарите само констатирали смъртта на младия мъж. Криминалистите не установили насилие по тялото на В. Янков.

Според една от версиите Венцислав може да е сложил край на живота си заради несподелена любов. Той ухажвал млада жена, която харесвал много, но тя не откликнала на чувствата му.

Янков е работил като продавач в магазин “Адела” в Дупница. Бил тих и скромен човек. Работодателят му Николай Златарски като разбра за случилото се, заяви: “Не мога да повярвам, че е направил такова нещо!”.

За по-малко от месец това е втори случай на самоубийство в Дупница. Както “Струма” писа, на 17 юли случаен минувач откри безжизненото тяло на Данчо от жк “Бистрица” да виси на дърво край града.

 

Struma.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *