18 градуса в неделя

18 градуса в неделя

През нощта облачността ще е разкъсана, предимно средна и висока. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще са предимно между 2° и 7°, в София – около 3°. Утре ще има разкъсана облачност, която до вечерта от юг ще се увеличи. Късно вечерта и през нощта срещу неделя на места в крайните южни райони, главно в Родопската област, ще завали дъжд. Ще духа до умерен, в източната част на Дунавската равнина временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 10° и 15°, на север от планините до 18°, в София – около 13°.

Над планините облачността ще е разкъсана, но от юг ще се увеличава и до вечерта на места в Рило-Родопската област ще завали дъжд, над 1800 m – сняг. Ще духа умерен, временно силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 9°, на 2000 m – около 3°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, висока и средна, но до вечерта ще се вплътни. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 13° и 18°. Температурата на морската вода е 9°-10°.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *