17 служители са заразени с Covid-19 в „Пиринпласт“, Гоце Делчев

50 годишна жена  от Гоце Делчев с инициали М.Т.,  която е работила в предприятието за производство  на пластмасови изделия „Пиринпласт“, е починала от  Covid -19  миналата седмица.

Жената е имала и други заболявания. Тя е забавила с дни консултация с лекар  по отношение на състоянието си и едва, когато е започнала да се задушава, е потърсила помощ от лекарите в гоцеделчевската болница, коментират запознати.

След положителния тест на М.Т. , в предприятието са направени тестове за коронавирус и на  хората, които са работили с нея, след което се установило, че положителните са 17.

В момента някои от служителите,които са с положителни проби са под карантина, а тези с по-сериозни проблеми са приети за лечение в болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев.

От болницата в Гоце Делчев  и Общинския кризистен щаб отново апелират за повече отговорност, спазване на  предпазните мерки на закрито  и избягване присъствие на масови  мероприятия като  сватби, банкети и други, където опасността  от зараза с Covid-19  е голяма.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *