1 зодия преоткрива любовта, друга стяга куфара

Овен

Едва ли денят ви ще върви по план, но това ще доведе до интересни случки и забавни ситуации. Това не трябва да ви пречи да се отнасяте към ангажиментите си сериозно. Денят е похдодящ за финансови сделки. Ще ви хрумне интересна идея, за реализацията която ще ви трябва подкрепата на семейството.

Телец

Ще прекарате по-голямата част от деня сами. Ще обмислите някои ситуации, които са ви се случили наскоро и странното държание на някой близък. Дълго време ще разсъждавате върху това и ще гледате от различни гледни точки. Не споделяйте мислите си – поне засега.

Близнаци

Днес ще имате енергията и увереността да се справите с някои недразрешени семейни проблеми. Наскоро сте отделили време, за да обмислите всичко, което имате да кажете. Не се страхувайте да отстоявате позицията си само, за да избегнете конфликта – защитете това, в което вярвате.

Рак

Днес ще прекарате време с близките си. Много от тях ще имат нужда от помощта ви, затова денят ви ще е изморителен. Добре е да разграничавате нуждата от помощ и мързела – не правете нищо, което не смятате за правилно. Отделете време само за себе си и се отдайте на почивка.

Лъв

Имате опрделени очаквания за развитието на дадена ситуация, но резултатът няма да е този, на който се надявате. Добре е да се правят компромиси между вашите и чуждите искания – ще намерите отговора точно по средата. Излезте на разходка – тя ще ви помогне да подредите мислите си.

Дева

Очаква ви спокоен ден, през който ще можете да обърнете внимание на своите нужди и да помислите върху някои от проблемите си. Ще получите покана за събитие, която може би е по-добре да откажете. Обърнете внимание и на здравето си и се опитайте да си осигурявате повече почивка.

Везни

Държанието на някои приятели ще ви е неприятно. Ще се появи спор по много деликатна тема, по която повечето хора около вас ще имат различно мнение. Опитайте да обясните позицията си спокойно – избягвайте конфликти. Ще получите интересна новина, която ще ви разведри.

Скорпион

Нещо малко от ежедневието ви ще ви върне към миналото. Ще си спомните за определена случка, която ще подобри настроението ви. Ще се вдъхновите от ситуацията и ще ви хрумнат интересни идеи. Някой ще има нужда от вниманието ви, не го пренебрегвайте.

Стрелец

Денят ви ще е спокоен. Ще успеете да си починете от последните дни, които са били изморителни и стресиращи. Насладете се на хобито си. Ще получите интересно предложение, но не разчитайте на хората около вас да ви забавляват. Излезте с приятели и се отдайте на развлечения.

Козирог

Имате определени очаквания за справянето ви в някое ново начинание, но те едва ли са реални. Добре е да ги намалите още преди да започнете заниманието, защото може да останете разочаровани. Ще научите нови неща за себе си. Обърнете внимание на близките си.

Водолей

Дори и да не се случи нещо интересно днес, вие ще сте под напрежение. Опитайте да се разсеете от негативните мисли. Пътуване на близко разстояние или разходка в планината ще ви помогне да се опуснете. Не отлагайте неприятните задължения, а потърсете помощ за по-бързото приключване с тях.

Риби

Ще се появи интересна възможност, която ще приемете, но резултатът няма да ви удовлетвори. Не се замисляйте твърде много върху причините за неуспеха. Опитайте да се разсеете от тези мисли – отдайте се на развлечения. Скоро ще се появи подобна възможност и вече ще сте подготвени за нея.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *