Ясни са имената на претендентите за „Спортист на годината“ 2021 на Благоевград

Председатели и треньори на 24 клуба дадоха своите номинации за „Спортист на годината“ в категориите, „Мъже и жени“, „Юноши и девойки до 18 години“, „Отбор на годината“, „Треньор на годината“ и „Феърплей“. Спортни журналисти от благоевградски медии също попълниха анкетни карти. 21 спортисти в различни видове спорт получиха точки в анкетата, а ето и определените за най-добри спортисти на Благоевград за 2021 година по азбучен ред:

Категория „Спортист на годината 2021 – мъже и жени“:

 1. Ванеса Ханджийска
 2. Георги Георгиев
 3. Дени Велев
 4. Денислав Койков
 5. Димитър Димитров
 6. Емил Незиров
 7. Калина Захариева
 8. Кирил Илиев
 9. Кристина Иванова
 10. Любомир Бакалски

Категория „Спортист на годината 2021 – юноши и девойки до 18 години“:

 1. Димитър Докузов
 2. Драгомир Паланкалиев
 3. Любомир Станоев
 4. Олег Василев
 5. Рамона Николова

Тази година за първи път се дава възможност и на жителите на общината да гласуват онлайн в Категория Спортист на годината – изборът на Благоевград. Анкетата приключва на 10 декември, а победителят на публиката ще получи специална награда.

Инициативата има за цел да отличи и награди успехите на спортисти, треньори, спортни деятели, работещи в сферата на спорта на територията на Община Благоевград за настоящата година.

Церемонията Спортист на годината 2021 на Благоевград ще се проведе на 14 декември от 19.00 часа в зала „Скаптопара“, при спазване на всички противоепидемични мерки.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *