4 март, 2021

Pirin Press

Пиринският новинар

Ясен е водачът на листата за народни представители на ДПС в Пиринския край

Това е депутатът и зам.-председател на партията Халил Летифов. Той получи номаниции от всички общински структури в Пиринско. И има единодушната подкрепа на членовете на ДПС в региона.

Халил Летифов е част от Централното оперативно бюро и един от петимата заместници на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Политикът е от Казанлък, стана депутат в сегашното народно събрание от Старозагорския избирателен район.

Роден е на 16 април 1979 г. в Смолян. Възпитаник на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, където е завършил „Стопанско управление“. Има магистратура по „Психология на управлението“. Женен, с двама сина. С четири мандата като областен председател на ПП ДПС – Стара Загора, преди това е председател на Младежкото ДПС. Бивш зам.-председател на Общински съвет – Казанлък. Народен представител и в 42-то НС.

„Все още се реди листата след първото място. Радваме се, че Летифов ще води нашата листа, той много благ и добър човек, с много опит в политиката. Родом е от Доспатския край. Конкуренцията за местата в листата ни е огромна, много млади и амбициозни хора, както и опитни политици са в битка за кандидат-депутати”, споделиха активисти от ДПС в Пиринския край.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *