Юпитер и плутон се срещат на 30 юни – втора възможност за вълшебни промени

Планетите ще се съберат отново, за да продължат темите от началото на април

Венера се обърна преди броени дни и сякаш си отдъхнахме в очакване на затишие и наместване. Ако често използваме израза „лошото никога не идва само“, то тук ми се иска да кажа „добрите новини не идват сами“. На 30 юни ни очаква нещо специално – вторият съвпад на Юпитер и Плутон. Наричана „магически съвпад“ тази комбинация носи проницателност, духовен и социален стремеж – всичко това, придружено с вяра /Юпитер/ и неограничена сила /Плутон/. Линията започна в началото на април, когато се случи първият съвпад и сякаш усетихме това развиделяване, от което толкова се нуждаехме. След като Юпитер и Плутон се обърнаха в ретрограден ход, те отново ще се срещнат на 30 юни в  9:23 ч., а финално ще се съберат на 12 ноември. Кога ще наблюдаваме отново начало и край на цикъла на двете планети? След 13 години – време, което си струва да бъде оползотворено добре. Затова използвайте съзнанието и сърцето си, за да се свържете с истинските си желания – тези, които ще ви направят по-добри и успешни личности.

Когато в срещите на планети участва Плутон, е ценно да насочим вниманието си към истински важните неща, към същността на живота. И все пак, Юпитер и Плутон се срещат в знака на Козирога, управляван от Сатурн. А какво очаква Сатурн? Да стъпваме бавно, но сигурно, да полагаме усилия всеки ден и да бъдем сериозни. Ако желанието ви е именно да прекрачите собствените си граници и да разместите тясната рамка, то бъдете отговорни и поемете ангажимента за промяна. Защото тя ще дойде именно от вас и готовността, с която този съвпад ще ви зареди. Всичко това ще бъде подкрепено от положителен аспект с Нептун, който ще подсилва интуицията ни. Може би ще трябва да се доверим именно, защото Слънцето ще бъде в почти точен съвпад с ретроградния Меркурий в Рак.

Вече е ясно, че 2020-а не е обикновена година и ще бъде запомнена с трудните събития и големи промени за обществото. Астрологията вероятно добре отразява случващото се – за всеки то е различно, но сякаш остава фон на преживяванията. Ако съвпадът между Сатурн и Плутон в началото на годината беше онази здрава ръка, която хваща и разтърсва света, защото е отишъл твърде далече, то усещането ми за Юпитер и Плутон е за онази светлина, която казва, че именно човекът е дарен с одухотвореност, с проницателност и усет за нюансите. Върнете се към 5 април и си припомнете дали следващите дни не оставиха следа, нова идея или  истински промени. Сега тази тема ще бъде валидна отново, а с ретроградните планети ще ви даде шанс да я дооформите. Ако за някой периодът е бил кулминация на трудности /тук би могло да е свързано с планети в рождената карта/, нека отдели време да види ситуацията от високо /Юпитер/ и в дълбочина /Плутон/.

Сега имаме възможност да проявим всеобхватен поглед в живота си и просто да кажем: „Знам, че е така“. Думите са излишни, когато умът е осветлен. Желая ви светли мисли и успех!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *