Шеф Манчев качи двете любими жени в планината – тримата се отдадоха на високия адреналин

Шеф Манчев качи двете любими жени в планината – тримата се отдадоха на високия адреналин

Дойде февруари, а с това и надеждите ни за истинска зима малко по малко започнаха да се топят като онзи сняг от миналата седмица, който остана само мил спомен. Преди време дори се шегувахме, е тази година зимата „се пада в с понеделник“, но, уви, шегите се превръщат в реалност.

Затова е хубаво да се възползваме и от малкото зимни мигове, които т.нар. зима ни даде тази година. Както направи шеф Манчев, когото гледаме всяка вечер в „Черешката на тортата“. Той се качи до Боровец, където кара моторна шейна в компанията на две дами:

 

Разбира се, едната е половинката му – Ива Бека, а другата – прекрасната му дъщеря Виктория, която е все още ученичка, макар и в горните гласове на гимназията.

 

 

Че шеф Манчев и Ива са заедно, ги издаде нейната приятелка, поп-фолк певицата Анелия. Тя публикува първата обща снимка на двойката, появила се в публичното пространство. Кадърът беше от рождения ден на Ива, който се състоя в един от ресторантите на именития готвач. По-късно и Манчев публикува селфи, с което връзката, за която дълго време четохме в родните таблоиди, се официализира.

Изображение: https://www.instagram.com/i.manchev/

 

Vbox7.com

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *