Шампионат по мотокрос Grand Prix Благоевград 2020

С пожелание за много успехи и безаварийно каране, без травми, търпение, сила и упоритост по пътя към първите места, кметът на община Благоевград инж. Румен Томов даде старт на спортния празник.
На състезанието присъства и Румен Петков, председател на Организационния комитет на Гран при България, който връчи почетен плакет на кмета на община Благоевград в знак на признателност за личния му принос, за съхраняване и провеждане на състезанието и тази година.

На откриването присъстваха още заместник-кметът Любен Милев и генералният секретар на Българската федерация по мотоциклетни спортове Иво Цветанов. В Републиканския шампионат по мотокрос и четвъртия му кръг за сезона – Grand Prix Благоевград 2020 взеха участие близо 110 състезатели от България и Румъния. След три кръга от Републиканския шампионат (от общо седем), Благоевград се явява междинна точка в сезона.

Нашите състезатели от МСК “ЕЪР МАКС РЕЙСИНГ”- Благоевград се представиха блестящо и дадоха всичко от себе си, за да зарадват публиката.

Тяхното класиране е както следва:

Иван Тунтев /на 6 години/ клас МХ50 – 5-то място
Андрей Замфиров /на 6 години/ МХ50 – 4-то място
Виктор Нейчев МХ2 – 2-ро място
Стефан Нейчев МХ1 – 3-то място
Николай Йовчев МХ – 1-во място
Марин Маринов МХ – 5-то място
В състезанието взеха участие и:
Малена Замфирова МХ85
Митко Давидков МХ2
Любослав Алексов МХ2
Калоян Кайнакчиев МХ2
Георги Илиев МХ2
Петър Илиев МХ

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *