Чоткин спечели шестия сезон на „Хелс китчън“

Кадри: „Нова телевизия“

Лъчезар Чоткин е големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. На финала той победи Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева.

Преди да обяви победителя шеф Виктор Ангелов се обърна пред тях в салона на ресторанта, а около него бяха неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и останалите участници през този сезон.

„Чоткин, Станислав, това е краят на „Хелс Китчън“. И началото на вашия нов живот. Живот, в който всички качества, които показахте тук, и всичко ново, което научихте, ще ви отведе много много далеч“, започна шеф Ангелов.

След това се обърна към Лъчезар:

„Г-н „Ч“ като чест, „О“ като отговорност, „Т“ – техника, „К“ – креативност, „И“ – инициатива, „Н“ – непримиримост. Чоткин! Човекът оркестър. Кулинар със самочувствие и класа. Първият, който изпъкна в „Хелс китчън“, и последният, който си тръгва. По целия път всичко и всички бяха против теб. Ти не спря да доказваш, че си по-силен. Син отбор, червен отбор, черен отбор. За теб няма значение – ти сам си си отбор. Скуадра (бел. прев. – отбор) „Чоткин“. Изигра шампионски финал. Остана само да видим дали ще вземеш и шампионската титла“.

После говори ина другия финалист:

„Станислав – златната резерва, младата надежда, която изскача на терена и бележи гол след гол. От скамейката чак до финала. Лео Меси в кухнята. Талантлив, трудолюбив, адаптивен и прецизен като лазер. Сдържан в емоциите, бомбастичен в чиниите. Не се изхвърляш с приказки, но всяко твое изпълнение е като гол със задна ножица на финала на Шампионска лига. Ако направя класация за Топ 10 чинии през сезона, ти ще имаш три в тях. Показа, че си замесен от шампионско тесто. Докосваш титлата и чека“.

Накрая вече говори и към двамата:

„Чоткин или Станислав? И двамата заслужавате, писано ви е да сте успешни. Аз съм късметлия, че вие сте избрали готвенето. За мен е чест да предавам знанията си на талантливи готвачи като вас. Избрал съм истински шампиони, достойни мъже. Чоткин, Станислав, нямам какво повече да ви кажа, време е за фойерверки.

Името на шампиона в „Хелс Китчън“ 6″ е Чоткин, това си ти?/Petel.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *