Анонси

ЦСКА тегли шута на Крушчич, стартира операция…

Ръководството на ЦСКА, колкото и да поддържа публично Милош Крушчич, е стартирало операция по намирането на нов треньор. Голямата задача е поставена на Кристиано Джарета. Идеята е да се намери име с добра визитка в Европа. Поради тази причина италианецът вече търси наставник в родината си, а и не само там – в Холандия, Белгия и Англия.

„Крушчич няма да остане в ЦСКА даже и да бъде спечелена купата на България. Това е сигурно на 100 процента. Има вероятност да го сменят още преди сезона, ако се издъни на полуфиналите. Има и даже шанс да го разкарат по-рано. Така или иначе на „Армията“ вече действат под пара, защото е видно, че по този начин не може да се продължи“, съобщават източници на Блиц.

Те добавиха, че в полезрението на ЦСКА попада и любопитно име на треньор, постигнал добри успехи в бивша съветска република.

Междувременно достигна слух, че Любо Пенев също е сред вариантите, ако Крушчич бъде уволнен по-рано. „Реакцията на феновете по време на снощния мач за Купата с Ботев Враца (б.р. – 2:1) малко или много смути ръководството. Запалянковците вече не крият възмущението си от бездушната и слабата игра на отбора. Те искат промяна, тъй като от 2016 година насам ЦСКА не е спечелил нищо. Поради това в Борисовата градина е даден стартът на операция „нов треньор“ още отсега“, поясниха източниците.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *