Цветан Цветанов: Работодателите трябва да усещат реална подкрепа

За нас е важно, при тези тежки условия за провеждане на кампания, все пак да достигнем до максимално повече хора, за да разясним конкретните мерки, застъпени в нашата управленска програма. При многобройните ни срещи се вижда, че хората искат промяна. Статуквото има интерес от това избирателната активност да бъде ниска, затова призоваваме гражданите масово да упражнят правото си на глас. Това каза председателят на ПП „Републиканци за България“ и водач на великотърновската листа Цветан Цветанов в единственото у нас предприятие за производство на джанти, което се намира в Павликени.

Цветанов, заедно с павликенския предприемач и кандидат за народен представител  Фикред Ферадов и експортния директор на „Захарни заводи“, който е трети в листата – Борислав Ангелов, проведоха среща с изпълнителния директор на „Балканкар“ Венцислав Стойнев.

Ситуацията за бизнеса е сложна, затова е много важно, когато държавата харчи милиарди, с това наистина да се постига подкрепа и работодателите реално да я усещат, за да запазят работните места на хората, коментираха по време на срещата.

В цеховете на завода, който Цветанов и кандидатите от листата посетиха, работят над 150 човека.

„С номер 21 в бюлетината ще заявим желанието си да живеем в държава с правила“, коментираха в Павликени и не скриха готовността за подкрепа към своя съгражданин – предприемачът и благодетел Фикред Ферадов, който е на шеста позиция в силната и млада листа на Републиканци за Българи- Велико Търново.

„В листата са също лингвистът и мениджър Вероника Сивриева от Бяла черква и роденият в Павликени жител на старата столица Пламен Маринов“, припомни Цветан Цветанов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *