Цветанов: ГЕРБ да не преминава нормалната комуникация, на всички, които искат да се присъединят към нас, се оказва натиск

Цветанов: ГЕРБ да не преминава нормалната комуникация, на всички, които искат да се присъединят към нас, се оказва натиск

Цветан Цветанов подде нова атака срещу ГЕРБ и разкри, че на всички, които искат да се присъединят към неговата партия, се оказва натиск.

Нека просто ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация, която трябва да се прави в един политически дебат или партийно строителство. Имам предвид страхът, който витае. На всички, които искат да се присъединят към нас, но под една или друга форма заемат длъжности в някакви организации или органи на изпълнителната или местната власт, им се оказва натиск. Това заяви председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Цветанов е категоричен, че в Русе се е упражнявал натиск върху хора, които са искали да се присъединят към „Републиканци за България“, предаде БГНЕС.

Той коментира и думи на бизнесмена Пламен Бобоков, който беше обвинен в участие в престъпна група за незаконен внос и преработка на отпадъци.

Слушах един представител на бизнеса да говори в национална медия, че всяко едно назначение – от чистачка до определен ръководител, се осъществява след негово съгласие или санкция. Аз смятам, че това не е човекът, който съм познавал и с който съм работил”, каза Цветанов, визирайки Нунев.

„Никога, по никакъв начин и повод, не сме прилагали подобни методики и никога не сме говорили с колегите да имат такъв подход на местно ниво”, каза още бившият зам.-председател на ГЕРБ.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.