Христо Стоичков е болен от вирус

Христо Стоичков е болен от вирус

Христо Стоичков е болен от бързо разпространяващо се вирусно заболяване, съобщи майката на Камата Пенка Стоичкова на стадиона в Харманли.

Стоичков трябваше да участва в бенефисния мач на ветераните от “Хеброс 2021” и “Звездите” на родния футбол. Организаторите и майката на Стоичков отказаха повече информация за състоянието на българската футболна мегазвезда. Според слухове, Стоичков е болен от коронавирус и е под карантина. Близки до Камата твърдят, че състоянието му не е опасно.

Феноменалният път на Стоичков в световния футбол започва именно от стадиона в Харманли, преди талантът му да бъде оценен от ЦСКА, “Барселона” и целия футболен свят.

В отбора на звездите играха ветераните от САЩ Златко Янков и Цанко Цветанов, националният селекционер Ясен Петров, а също Радостин Кишишев, Гошо Гинчев, Елин Топузаков и др.

На тържеството беше представен и идейният проект за монумент на Стоичков пред стадиона в Харманли. Композицията е на местния скулптор Тамер Халил и в нея ще има Златна топка, Златна обувка и златна фланелка с номер 8. Тя ще бъде поставена в градинка пред стадион “Хеброс” в Харманли.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *