Хороскоп за 9 януари 2024

Хороскоп за 9 януари 2024

Овен

Пасивността е противопоказна. Нищо няма да потръгне без преговори, финансов и личен натиск. Бъдете инициативни. Ден за колективни изяви и събрания, на които да се уточнят задължения и позиции, отговорности и намерения. Поставете парливите въпроси на масата за преговори. Добре е да преподпишете стари договори, а подписването на новите отложете за сряда. Във въздуха витае агресия. Не се поддавайте на импулса за скандали и поставяне на ултиматуми. Опитайте да се изясните и обясните дипломатично.

Телец

Бъдете пределно делови, гонете си интереса, планирайте срещи с работодатели, посредници и доставчици. До три дни разрешете спорните въпроси, за да потръгне съвместният ви бизнес и инициатива. Вътрешната ви енергия достига високи нива, претенцията и амбицията също. Сега е моментът да поставите ултимативните си условия и изисквания. В миналото на този ден са точили ножове и сечива. Прегледайте машините, с който работите.

Близнаци

Днес без битка няма да имате победа. Съберете екипа, поставете условията, разпределете задачите. Не предприемайте нищо и без мнението на партньорите и семейния съвет. Денят освобождава залпово неконтролируема енергия и страсти. Желателно е по-голямо физическо натоварване. Който изчаква и не смее да рискува, ще бъде победен от конкуренцията.

Рак

Действайте с натиск, без изчакване и протакане. Поставете условията си на работното място, търсете начин да пробиете кордона на конкуренцията, да представите първи новите проекти и цени. Нужно е по-голямо физическо натоварване. Енергийният ви потенциал търси поле за изява. Не задържайте в себе си и неудовлетворението, проведете отдавна отлаганите разговори, които ще изчистят отношения и позиции и ще поставят на взаимно изгодна база бъдещите ви лични и професионални отношения.

Лъв

Време е да захапете кокала, дори и да не ви го подават. Денят изисква активност на всички нива, без изчакване и размишляване. Време е да решите проблемите, а не да ги заобикаляте. Ще се наложи да водите тежки битки и разговори, които няма да минат на дипломатично ниво. Ще бъдете притискани със срокове и пари, ще ви бъде оказван натиск да се откажете от позиции, които сте завоювали с много пот и труд. Покажете на какво е способен един Лъв, па макар и без опашка или без нужните пълномощия.

Дева

Един от най-силните ви дни за месеца. Усилията ви ще бъдат оценени, а позициите защитени. Гонете си интереса. Светилата ви подкрепят, но най-важното трябва да свършите вие, да бъдете инициативни и борбени и да не се примирявате с интересите на хора, които вредят на вашия интерес. Ден за атака и поставяне на ултиматуми. Нищо няма да дойде без битка.

Везни

Ако днес направите поне една крачка напред, в следващите дни ще затичате и никой няма да може да ви спре. Вървите към професионални и лични успехи, към нова работа и нова връзка, която ще осмисли активността и старанията ви. Бъдете пределно делови и настойчиви в изискванията, а за утре постъпете по същия начин в любовта. Проблемът е, че любовта изисква материално подсигуряване и условия за развитието си. Днес с голяма вероятност може да стъпите на краката си с нов професионален или бизнес ангажимент.

Скорпион

Днес сте между чука и наковалнята. Ще ви е трудно, ще получавате удари от различни страни, но това ще се окаже и начина да влезете в час, да се промените, да изковете в себе си едно ново мислене и реакция спрямо променящите се условия. Пасивността е нежелателна, но сериозните дела отложете за сряда, когато и любовта ще се окаже закаляващият фактор в бизнеса и в живота ви. Не теглете кредити точно днес и не предприемайте рискови бизнес инициативи. Отложете и пътувания, ако не сте готови за срещите.

Стрелец

Не пропускайте нито една възможност, която ще ви изведе на предни позиции на работното място или в обществото. Влизате в битка, независимо дали сте готови или не. Бъдете сигурни, че в следващите два дни натискът върху вас ще се удвои. Добре е да се подготвите или първи да нападнете, за да изземете инициативата от ръцете на конкуренцията. Представете проекти пред шефове и делови съвети. Всеки добре обмислен ход ще донесе предимства. Не планирайте подписване на нови договори за утре.

Козирог

За родените около 5-15 януари този ден ще донесе някаква особена, желана и дългоочаквана победа, ще ви зареди ако не с пари, то поне с оптимизъм и желание за действие. Не чакайте покана, направете своя изпреварващ ход, който ще ви осигури работа, протекции и по-добър начин на живот. В момента имате повече предимства, шансът е на всяка крачка или може би вече крачи до вас и ви гледа доверчиво и влюбено. Позволете на натрупания личен потенциал да се излее в действие.

Водолей

Всяка ваша инициатива ще бъде яхната и употребена от някого. Дано това са близките ви хора и децата. Искате или не, но ще осигурявате базата, финансите и идеите за победите и печалбите на другите. И тъй като в този свят всичко се връща, още утре животът ще ви предложи нужното спонсорство, подкрепа и разбиране. Дълговете ще се върнат, но това не значи, че днес трябва да рискувате излишно. Ще се наложи да влезете в тежки битки за престижни и печеливши позиции. Не се давайте без бой.

Риби

Днес плувате срещу течението, но точно това ще ви донесе предимства и ползи. Не се съобразявайте с никого и с нищо, което ви поставя под финансова или лична карантина. Нищо няма да ви се даде даром. Разчитайте на себе си, съобразете се с интуитивните си усещания и парирайте нечии мераци да ви изолират от яслата. Обърнете повече внимание и на хората, които обичате. В следващите два дни може да очаквате доста проблеми в интимната сфера. Вървите към изневери, които трудно ще се преглътнат.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *