Хороскоп за 9 февруари

Хороскоп за 9 февруари

ОВЕН

Във вторник вашата действеност, Овни, граничи с агресия, а подобно поведение дали е подходящо за днес? Дамите от знака да бъдат внимателни, способни са с несправедливи действия да навредят доста на околните. За мнозина служебният ден е напрегнат и носи оскърбления, но перспективата ви е добра.

ТЕЛЕЦ

Вторник е ден, в който на преден план за Телците излиза важното значение на приятелството. Другото е, че поради небрежност в личните си дела днес може да предизвикате нечие съмнение спрямо вашата честност и добродетели. Бъдете фини и деликатни в контактите си. В дома си някои от вас търпят огорчения.

БЛИЗНАЦИ

Труден ден. Особено тежък е за мъжете Близнаци. Повечето неприятности се дължат на семейно-роднинските взаимоотношения и личната ви спекулативна нагласа в служебен аспект. Вследствие на гордост или недостатъчна любезност проявявате пренебрежително отношение към човек, от когото зависят финансите ви.

РАК

Поведението на повечето от Рак днес е двойствено. Внимавайте, изявата ви граничи с коварство и може доста да усложните деня си. Някои са в унизителни позиции спрямо близък роднина и това действително ви действа зле. Решителните действия на мнозина в професионален аспект дават добри резултати.

ЛЪВ

За Лъвовете е валидна измамата от жена днес. Тя има влиянието и възможностите да ви навреди. Пазете се на работното място. Залагате на големи проекти във вторник, но насилието ви за справяне с проблемите едва ли ще спомогне за желаните резултати. Все пак в службата имате завидна изява и дори повод за настроение.

ДЕВА

Вероятно сте обидени и доста неентусиазирано започвате вторник. Но в развитието си денят предлага добри възможности и самочувствието ви ще се преобърне, но се изисква предпазливост в контактите с жени. Служебният ден ще премине доста качествено за Девите, но внимавайте, ако прекият ви ръководител е жена.

ВЕЗНИ

Много успешен и паричен ден за всички от Везни. Спекулативните действия на някои от вас дават желания резултат, но едва ли ще се интересувате за чия сметка е. Имате предпоставки за сериозни вреди спрямо някои лица. Ако не отделите внимание на този факт, обстоятелствата ще се обърнат срещу вас.

СКОРПИОН

Интригантството или коварството по някакъв повод не са ви чужди днес, но точно от личното ви поведение зависи дали ще имате успешен вторник, или не. Отношението ви към колегите е враждебно, но не сте избрали подходящия момент. Тези Скорпиони, ангажирани в съдружен бизнес, да не предприемат рисковани операции. Действайте разумно, без рискове.

СТРЕЛЕЦ

Общият изглед на вторник е с добра характеристика. Перспективите са благоприятни за осъществяване във финансовата сфера, контактите и дома. Реализацията относно пари може да се нарече солидна за мнозина Стрелци. Изявата ви и разрешаването на семейни проблеми зависи само от вас. Не би трябвало да имате затруднения при разрешаването на семеен въпрос, отнасящ се до имущество.

КОЗИРОГ

Победоносен е вторник за Козирозите. Повечето от вас обаче правят грешка относно човек от дома. Заключава се в това, че вие не толкова обичате този човек, а по-скоро ви вълнува ползата от него. Грешите по отношение на неговата привързаност към вас. За бизнес контакти денят е много ползотворен. Проблемите могат да ви изненадат в службата. Не е добре да се самоналагате.

ВОДОЛЕЙ

Вторник носи успех за Водолеите, но вътрешното ви напрежение е огромно. За мнозина е валидно като че ли преминаване през ада, за да достигнете желаното. Подгответе се за психически тежък работен ден. Освен многото работа, с която ще се справите отлично, вероятно ще се сблъскате със спекулации и мошеничество. Не отдавайте прекомерно значение на клюките по ваш адрес от зложелатели.

РИБИ

Не бъдете небрежни към делата си, касаещи наследство. Не пренебрегвайте възможностите и на родственици, защото точно те могат сериозно да ви ощетят имуществено. Ако бъдете настойчиви, но и дискретни за действията си, ще се радвате на благоприятен вторник. В службата избягвайте конфронтации и не давайте ухо на сплетните. Дистанцирайте се от хора, които непрекъснато недоволстват от нещо, отнемат енергията ви. Не обръщайте внимание на препятствията по пътя ви при разрешаването на служебни въпроси. Само така ще се справите.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *