Хороскоп за 9 декември!

Овен

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утре сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Телец

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Обърнете внимание на здравето си. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Утре проведете консултации.

Близнаци

Голям процент от Близнаците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Бъдете активни в спорта. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Лъв

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утре трябва да избягвате споровете.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Везни

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Скорпион

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Имате пари, не търсете повече. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания утре, а не да ги отлагате за друго време. четвъртък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Козирог

В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през утрешния ден. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Водолей

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не е желателно да взимате пари на заем. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Риби

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Възможно е да дадете пари на свои близки. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Утре голяма част от Рибите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *