Хороскоп за 6 декември!

ОВЕН

Понеделник определя навлизането ви в нов цикъл, отнасящ се до любовта. Днес Овните са одухотворени от любовното си настроение и успехът им ще се дължи на любовта. Това чувство доста ви енергетизира, забелязва се нов прилив на сили и оптимизъм.

ТЕЛЕЦ

Особено важно за Телците в понеделник е да се облегнете на характерното си търпение. Някои затруднения в службата и финансите може да преодолеете само ако изчакате развоя на събитията. При някои се наблюдава любовен импулс и вероятно ще се поддадете на въздействието му.

БЛИЗНАЦИ

Доста неприятен ден за самочувствието на Близнаците. Започвате деня силно затормозени и уединени с проблемите си. Финансите ви са под покровителството на ваш родственик, който ще ви направи услуга. В професионален аспект ще имате прекрасни резултати.

РАК

Доста добре започвате деня, ще се радвате на особени привилегии. Много възможно е някой ваш приятел да ви направи финансова услуга. Работният ви ден е успешен и мнозина ще се чувстват прекрасно от добрите колегиални взаимоотношения. Очакват ви трудности в дома, които ще преодолеете.

ЛЪВ

Успешен ден за Лъвовете и при някои от вас може да има съобщения от близки в чужбина. Възможни са материални трудности, породени от спор с влиятелно лице. Служебно навлизате в преходен период, за благоприятното развитие на който се налага да бъдете търпеливи и дипломатични.

ДЕВА

За Девите понеделник се свързва с активна работа, благоприятно ще се разреши важно за вас дело. Съществуват лични проблеми на финансова основа, но ако проявите пасивност и не насилвате обстоятелствата, възможно е да имате придобивка. Бъдете внимателни в контактите си с колегите!

ВЕЗНИ

Въпреки някои психически затормозености при Везните в понеделник ще бъдете перфектни в действията си и е подчертана услужливостта ви към околните. Финансово сте в апогей и едва ли някой от вас има повод за притеснения на тема пари. Успешно партниране в бизнеса ще ви донесе облаги.

СКОРПИОН

Щастлив ден за Скорпионите, особено за дамите. Мъжете ще бъдат зарадвани от отношението на жена към тях. Професионално понеделник е много успешен, а и на самите вас ще ви бъде приятно от отношение на околните. Бизнесмените имат тежък ден и едва ли ще се справят със задачите си.

СТРЕЛЕЦ

Във великолепно настроение започвате понеделник. Чувството ви за приятелски и хармонични взаимоотношения е засилено и повечето от вас ще го демонстрират във всички сфери на всекидневието си. Професионално печелите симпатии поради добрата си работа в общуването с околните. Нагърбили сте се с голяма странична дейност, потърсете помощ, за да се справите в срок с нея.

КОЗИРОГ

Понеделник идва при Козирозите с новости, цикъл на вдъхновение и промени, които говорят за възраждане. Днес ще се чувствате особено приятно от хармоничните взаимоотношения в дома си и мнозина ще са щастливи от обичта, която ще им се засвидетелстват любимите хора. Ще имате неочаквана среща с човек, с когото сте били в приятелски отношения, позабравени в годините.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са полезни за другите, но не и за себе си. Вероятно се чувствате ужасно, тъй като повечето от вас се стремят към уединение или самоизолация. На работното място имате покровителството и приятелското отношение на мъж, който ще ви помогне да излезете от състоянието си на затормозеност. В службата са обтегнати отношенията ви с началниците, не се набивайте на очи, вършете си работата и няма да имате проблеми.

РИБИ

Връзките и приятелските взаимоотношения са основният фактор за успешен понеделник при Рибите. Дамите могат да разчитат на нечия мъжка подкрепа, при мъжете също не липсва помощ от приятели. Професионално ангажираните имат прекрасен ден, свързан с известия за близки хора или положителен финал на съдебно дело за делба на имот.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *