Хороскоп за 28 септември 2022

Хороскоп за 28 септември 2022

Овен

Ако имате сериозна връзка, ще укрепите отношенията си с партньора, а ако сърцето ви е свободно – предстои да откриете любовта.

Телец

Хубав момент да започнете една очистителна диета. Билковите отвари ще са ви много полезни, но все пак прочетете преди това кое какво е и защо е, не започвайте, без да сте се информирали.

Близнаци

Нарастват вашата вътрешна енергия, интуицията и жизненият ви потенциал. Ще се подобрят семейните ви отношения. Възможни са проблеми с обкръжението от далечни познати или съседи.

Рак

Възможно е да възникнат спорове с по-възрастен от вас човек. Не ги приемайте прекалено тежко, все пак не става въпрос за нещо сериозно. Потиснете раздразнителността си. Осигурете си пълноценна почивка сред природата.

Лъв

Някои от вас при посещение на гости могат да срещнат човека на своите мечти. Полезно е да се поразходите навън. Иронията и оптимизмът могат да смекчат противоречивите тенденции на деня. Вечерта си починете.

Дева

Внимавайте с непредвидените разходи – възможно е те да поставят началото на бъдеща финансова криза. Ако се чувствате нервни, позволете си да се поглезите с масаж или сауна.

Везни

Мнозина от вас ще осъществят интересен контакт с особа, която ще изиграе важна роля в живота ви както на този етап от време, така и в бъдещ момент. Ще сте склонни лесно да се впускате в осъществяването на рисковани начинания.

Скорпион

Съществува риск да не обърнете достатъчно внимание на предложение за помощ от близък човек, с което да пропуснете добра идея за бъдеща реализация. Звездното влияние ще се изразява в притъпена способност да се мобилизирате.

Стрелец

Романтика, нежност и приятни разходки ще освежат зажаднялата ви за любов душа. Повечето от вас ще са щастливи и удовлетворени от деня. Избягвайте физически натоварвания, има опасност от лека травма или контузия.

Козирог

Наслаждавайте се на жизнената сила и творческата си енергия, но щадете силите си. В никакъв случай не се доверявайте на непознати – съществува опасност от измами.

Водолей

Не бъдете несигурни, истерични, прекалено потайни или меланхолични днес. Непременно дръжте езика си зад зъбите и дано усмивката не слиза от лицето ви през целия ден.

Риби

Денят обещава да бъде емоционално наситен и богат на събития. Желанието ви е да получите подкрепа от страна на познати и приятели. Необходимо е да използвате момента, за да блеснат талантите ви.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.