Хороскоп за 13 август 2022

Хороскоп за 13 август 2022

Овен – Днес може да ви е едно такова мързеливо. Повече да ви се лежи на дивана, отколкото да станете и да се захванете с нещо. Всичко е наред. Може просто да ви е необходимо да си починете от лидерската позиция. На добрият лидер също му е нужно да отдели време да помисли спокойно за последните събития и да планира добре бъдещите.

Телец – Имате енергията, която ви е необходима, но трябва да помислите и как да се отпуснете и да почивате повече. Няма смисъл да се опитвате да контролирате случващото се. Това няма да промени хода на нещата, защото животът ви е повлиян от космическия поток.

Близнаци – Вие често следвате принципа, че това, което ви е на сърцето, това ви е на езика, така че поразяващата ви уста често ви създава неприятности. Вашите излияния понякога могат да доведат до напрегнати ситуации, а добрата дума е по-ефективен начин за постигане на желаната цел.

Рак – Ако усещате, че във връзката ви преобладава рутината, предприемете действия за подобряване на климата и за сближение с партньора си. Не забравяйте, че нищо не се постига без усилие! Свободните от вас трябва да имате по-различен подход, защото с тактиките, които следвате, е малко трудно да намерите някой. Само на късмет не разчитайте.

Лъв – Много добре знаете, че дисциплината, организационните умения и малко актьорски талант са точно качествата, които са необходими за постигане на успех. Фактът, че имате много задачи, не означава, че трябва да бъдете сърдити и строги към другите.

Дева – Някой може да крие нещо от вас или дори да ви излъже. Но не бъдете твърде подозрителни и по-скоро проверете какви са фактите, преди да обвините някого. Това е най-добрият начин за решаване на ситуацията.

Везни – Не е изключено днес да се създаде известно напрежение между вас и вашият любовен партньор.  Ключът към хармонизиране на такава ситуация е открит и честен разговор. Не забравяйте обаче, че честност не означава грубост.

Скорпион – Вие определено сте майстори на играта, дори и да не е очевидно на пръв поглед! Понякога склонността ви към цинизъм и провокация в думите ви може да навреди на някои контакти, отношения и комуникации, така че се пазете от такава спонтанност!

Стрелец –Днес може да се мерне някой в личното ви пространство, който да завладее интереса ви. Вашата слабост е, че обикновено не възприемате хората такива, каквито са в действителност, а виждате само идеализирания им образ. Когато срещнете този човек, опитайте се да погледнете под маската му и да го приемете такъв, какъвто е с неговите недостатъци.

Козирог – Днес внимателно планирайте действията си. Бъдете силни и решителни, а не прибързани или яростни. Не коментирайте клюки. Вашето предимство е, че сте умни в преценките си и лесно разпознавате достоверното от фалшивото.

Водолей – Старайте се да не бъдете арогантни с околните, въпреки че сте абсолютно сигурни в правилността на решението, което сте взели в дадената ситуация. Възможно е да се сблъскате с неочаквани събития или да получите неочаквани новини.

Риби – Обмисляйте внимателно всеки въпрос преди да вземете решение. Търсете и приемайте съвет само от тези, на които наистина се доверявате. Правете чести почивки. Опитайте се да се отпускате толкова често, колкото е възможно.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.