17 септември, 2020

Pirin Press

Пиринският новинар

Фолк певицата Преслава покори връх Вихрен и Кончето

Фолк певицата Преслава изкачи първенецa на Пирин – връх Вихрен, който е един от най-трудните за изкачване върхове в България, пътят до него е много стръмен, а преминаването му е истинско приключение. Изпълнителката показа, че е в топ форма и кипи от енергия, защото стигна до заветните 2914м. с широка усмивка, която запечата в снимка и сподели със своите фенове.

По време на вчерашния преход Преси се наслади на невероятните гледки, разкриващи се от високо, а достигането на крайната цел я изпълни с огромно щастие и самодоволство. Певицата мина и през най-грандиозния скален ръб в Пирин – Кончето. Едната му страна е почти отвесна и гледа към около 70 метрова пропаст, а Преслава не пропусна да се снима на фона на зашеметяващата гледка.
За нелекия планински преход, певицата бе сериозно подготвена и тотално преобразена. Високите токчета и бляскавите рокли, с които феновете са свикнали да я виждат, тя бе заменила с леки и удобни спортни дрехи и специални туристически обувки.

Снимките, които Преслава сподели с последователите си в социалните мрежи събраха хиляди харесвания, а най-верните ѝ почитатели я засипаха с пожелания за още покорени върхове, визирайки певческата ѝ кариера.

П. Пенева

 

Struma.com

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *