ФК „Пирин“- Разлог стартира подготовка за есенния дял на първенството в Югозападната трета лига с ново ръководство и тържествен водосвет

ФК „Пирин“- Разлог стартира подготовка за есенния дял на първенството в Югозападната трета лига с ново ръководство и тържествен водосвет

По традиция местните футболисти се събраха днес на стадион „Септември“ за тържествен водосвет, отслужен от отец Димитър. След пожеланията за здраве и много професионални успехи, 23-ма футболисти бяха изведени за зеления терен от ново ръководство, в лицето на Борис Кондев, Димитър Мавродиев и Димитър Падарев.
С встъпителни думи Борис Кондев, който има повече от 15 години професионален опит в „А“ група в България и редица отбори от Германия, Полша, Азербайджан, оглави директорския пост във ФК „Пирин“- Разлог. Един от защитниците на сините и треньор на наборите от 2005 и 2010 година– Димитър Мавродиев зае мястото на старши треньора Христо Джоджов, а наставникът на наборите от 2011 до 2014 година- Димитър Падарев оглави Детско юношеската школа.
От 1-ви юли новият екип, с дългогодишен професионален опит, лицензиран от Българската Треньорска школа по футбол, залага главно на местни футболисти и юноши от школата на клуба.
Наставниците изведоха на първа тренировка със синия екип Марио Димитров, Благой Родов, Цветан Върсанов, Красимир Друнчилов, Захари Ченов, Георги Григоров и Петър Папев. Преди началото на подготовката с отбора се разделиха Даниел Топузов, Боби Сандев, Георги Фикиин и Николай Хаджиниколов.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.