Фикусът гони енергийните вампири от семейството

Фикусът гони енергийните вампири от семейството

Енергийните вампири са хора, които обикновено са депресирани и уморени. За да се чувстват по-добре, тези хора имат нужда от енергията на хората около тях. От това обикновено страдат най-близките им хора, които са постоянен източник на енергия.

Най-лошо е, ако ваш много близък човек, с когото делите едно жилище, е енергиен вампир. Постоянното оплакване и упреци са една от характерните черти на енергийните вампири, които карат близките им искрено да мечтаят за раздяла с тях. Често енергийният вампир е човек, който е доста неуверен в собствените си сили, изпитва много притеснения и има комплекси, но се стреми да се покаже пред другите като изпълнен с вяра в себе си човек.

Затова постоянно се кара на всеки път без повод изтъква своите предимства и познания дори по въпроси, по които е абсолютно неподготвен. Енергийният вампир е много ревнив и отмъстителен. Когато е избрал вас за своя жертва, вампирът ще се опита да ви огради от целия свят. Така някои мъже не дават на половинките си да се срещат дори с приятелките си от детинство и ги ревнуват от тях.

Срещу вампир в семейството помага дървото донор. Универсално средство е фикусът, който ще ви подхранва с енергия. Ако след контакта с енергиен вампир се чувствате съсипани, изкъпете се, изпийте освежаваща напитка или отидете на любимо за вас място.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *