Учители от Симитли с престижни номинации

Учители от Симитли с престижни номинации

Педагози от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ град Симитли, класирани за участие в националния кръг на първия конкурс „Иноватори в образованието“ на тема „За учителите, които вдъхновяват“ бяха наградени. Това са г-жа Галина Благоева и г-жа Иванка Иванова.

Конкурсът се организира от Министерството на образованието и науката и е с цел да стимулира преподаватели и училищни ръководители, за които работата е мисия и създават култура за иновации, реализират идеи и са лидери на промяната, да получат признание, подкрепа и възможност да популяризират опита си.

Номинациите са в 3 категории, като г-жа Галина Благоева и г-жа Иванка Иванова са номинирани в категория „Дейности в извънучебно време“.

 

Г-жа Галина Благоева е учител по Френски език, а г-жа Иванка Иванова – начален учител. Те имат дългогодишен професионален опит и през годините доказват своя професионализъм, с любовта, с която преподават на своите възпитаници и участието на много различни конкурси и обучения, от които получават грамоти и сертификати.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *