Упи Голдбърг се завръща – снимат „Сестра Акт 3“

Упи Голдбърг се завръща – снимат „Сестра Акт 3“

Обичаната актриса Упи Голдбърг разкри в телевизионно интервю, че тя и мениджърите на проекта „работят усърдно“ по трети филм на „Sister Act 3“, съобщи „Контактмюзик”.

64-годишната актриса изигра Делорис Ван Картие в оригиналния филм от 1992 г. и продължението му „Сестра акт: Обратно в навика“ и разкри, че мениджърите „работят усърдно“ по проект, който ще я върне обратно в главната роля.

Упи каза пред Джеймс Кордън в „Късното късно шоу на Кордън“: „Дълго време повтаряха, че никой не иска да гледа продължение. И наскоро се оказва, че това може да не е вярно. Хората може да искат да го видят”.

„Така че ние работим усърдно, за да се опитаме да разберем как да съберем бандата и да се върнем на екран“, сподели Голдбърг.  „Забавно е и се чувстваме добре. И знаете ли, никой не е луд. Просто слушайте – лошо пеене, после – страхотно пеене, добро пеене и на всичкото отгоре – направено от монахини. Какво по-добро от това?“, шегува се носителката на Оскар. 

„Ние непрекъснато просим пари за филма от „Дисни”. Те са решили, че ще тръгнат в различна посока със“ Sister Act „. Така че няма да бъде“ Sister Act 3 „, това ще бъде чисто ново издание на „Sister Act“ и предполагам, че ще изиграя една сцена и така ще кажат, че съм била част от филма“, разкри още Голдбърг.

DarikNews.bg
loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *