Трима са мераклиите за главен експерт „Човешки ресурси” в община Разлог

Кандидатът за кмет на Белица от последните местни избори и настоящ общински съветник от ГЕРБ Мустафа Али Калъчов е сред кандидатите за длъжността главен експерт “Човешки ресурси” в отдел “Канцелария” на община Разлог, пише в. „Струма“. Общо трима души са подали заявления и са допуснати до по-нататъшно участие. Това са Светла Тахчиева, която и към настоящия момент работи като експерт в отдел “Човешки ресурси”, Мариета Попадийна и Мустафа Калъчов.

И тримата кандидати отговарят на минималните изисквания за заемане на длъжността и са допуснати до следващия етап на конкурса – тестово изпитване. То трябваше да се проведе на 1 април, но поради обявеното извънредно положение в страната е отложено. На този етап нова дата не е насрочена. Това ще стане след отмяна на извънредното положение.

Светла Тахчиева е с дългогодишен стаж в Общинска администрация – Разлог. Мустафа Калъчов е юрист по образование, работил е в Общинска служба по земеделие в Белица. Последният кандидат Мариета Попадийна е с опит в областта на финансите и счетоводството, заемала е ръководна длъжност в частна фирма.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *