Текат ударни ремонти на уличната мрежа в общинският център – Белица

Текат ударни ремонти на уличната мрежа в общинският център – Белица

Повече от 6 месеца текат ударни ремонти на уличната мрежа в общинският център – Белица. Освен 5 улици :“Иван Алексов“ „Даме Груев“, „9-ти септември“,“Равен“ и „Симеон Кавракиров“,
в изпълнение на проект на общината по оперативна програма „Развитие на селските райони“, основен ремонт се извършва и на още 7 улици: „Иван Вазов“, „Алекси Сачков“,“Яне Сандански“, „Народна победа“,“Люлин“,“Георги Андрейчин“ и „Никола Вапцров“ .

Снимка на Maia Padareva.
Днес, стартира и ремонтът на пътя Белица – Семково, който кметът на Община Белица, iРадослав Ревански лично инспектира. Проекта предвижда изпълнение на изцяло нова конструкция на пътното тяло, изграждане на банкети, канавки и всички съоръжения свързани с безапосността на движението. Предвидено е ново отводняване, нови водостоци, уширение на пътя, почистване на растителността на скатовете, полагане на кабелна линия за достъп на телекомуникации.

Снимка на Maia Padareva.
До началото на зимния сезон се очаква ремонтът на над 6 километровия участък свързващ Белица с планинският курорт Семково да бъде изцяло приключен, както и 12 улици в града.
Беличани се чувстват радостни и щастливи от обновявения облик на града.

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *