Тези 5 зодии са обречени на бедност доживот

Тези 5 зодии са обречени на бедност доживот

Според астролозите звездите и планетите влияят много на финансите на всеки от нас. Те твърдят, че има 5 зодиакални знака, които просто не мога да напълнят банковата си сметка с баснословни суми.

Вижте кои са те:

Козирог

Козирозите знаят много добре как да печелят пари, но за съжаление са наясно и как да харчат. Представителите на този знак не искат и не знаят как да пестят.

При тях всеки доход е разпределен предварително, но понякога, когато постъпят по-големи приходи,те си позволяват да направят някой и дург безсмислен разход. Колкото и да не ви се вярва, дори те понякога искат да правят нещо специално за себе си.

Стрелец

Хората, родени под този знак, правят бюджета си така, че да не е достатъчен за нуждите им. В моменти на слабост са способни да харчат пари без грам колебание. На Стрелците им липсва обективна оценка на финансовото им състояние и компетентно бюджетно планиране. Честичко тази зодия се оказва с дългове.

Скорпион

Скорпионите са способни да изразходват месечен бюджет в най-добрия случай за една седмица. Представителите на този знак са много импулсивни. Същността на Скорпиона е проектирана по такъв начин, че те просто не мислят за бъдещето, планирането и спестяването. Те биха предпочели да умрат, вместо да се отрекат от една от нуждите си.

Дева

Девите са много грижовни и нежни. Те обаче обичат да се забавляват, а размерът на портфейла им няма кой знае какво значение. Адът за една дева би бил скучен живот, изпълнен с рутинно свободно време. Трудно им е да си наложат да не правят големи покупки, за да подобрят жизнения си стандарт.

Лъв

Лъвовете първо харчат, а после мислят. Този знак може да живее рамо до рамо с кредитната си карта и да няма чувство за мяра. Лъвовете не обичат евтиния начин на живот. Те носят маркови дрехи, миришат на маркови парфюми и обичат да се глезят с почивки. За тях е важно дават вид на платежоспособни хора, готови да харчат пари за какво ли не./jenata.blitz.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *