С много награди и забавления община Сандански открива спортен празник за малки и големи

Физическата активност на открито, спортът и колективните игри ни правят по-здрави, по-силни, създават ни нови приятелства и безброй усмивки.                                                                                                                                                                             Община Сандански организира за всички малки и големи деца Спортен празник под наслов „Сандански обича спорта“, посветен на инициативата „Европейски ден на спорта в училище“.

На 27 септември /неделя/ красивият ни парк „Свети Врач“ ще се превърне в спортна арена и място за забавление. Най-добрите в различите категории състезания, сред които бягане, спортни игри за най-малките, аеробика, състезание с тротинетки и танци, ще получат награди. А всички деца, участващи в състезанията на Спортния празник ще участват в томбола с атрактивни награди – велосипед, пениборд и тротинетка.

Спортните клубове към община Сандански ще представят и открити тренировки по борба, кикбокс, карате, кросфит и баскетбол. За любителите на тенис на маса, бадминтон, волейбол, шах и народна топка ще бъдат осигурени необходимите спортни принадлежности и условия за провеждането им.

Официалното откриване на празника ще се проведе на 27 септември /неделя/, 10:00 ч. в парк „Свети Врач“, в пространството между езерото и воденичното колело.

С много награди и емоции, заповядайте да се забавляваме всички.

„Сандански обича спорта“ се организира от Община Сандански, с подкрепата на Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, култура, образование“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *