С литургия за здраве и добруване в три столични храма ГЕРБ-СДС сложи начало на предизборната кампания в София

С литургия за здраве и добруване в три столични храма ГЕРБ-СДС сложи начало на предизборната кампания в София

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС посетиха храм „Света Петка Самарджийска“ в центъра на София, храм „Света Петка“ в кв. Орландовци и Клисурски манастир „Света Петка (Параскева)“ в Банкя.

„Правим този молебен за България и след това за нашите начинания. Защото без да е успешна България, каквото и да правим, колкото и да сме успешни ние, няма никакъв смисъл“, каза председателят на ЖГЕРБ Екатерина Йорданова.  „Преминавали сме през трудни моменти, заедно с божията подкрепа. На този светъл празник, се обръщаме с молитва към Бог.  Екатерина Йорданова уточни, че успешна България зависи от всеки един от нас. Тя се обърна към кандидатите за народни представители от 25 МИР. “Ние жените на ГЕРБ вярваме във всеки един от вас. Вие сте нашите представители в следващото Народно събрание. Заедно ще работим за вярата и просперитета на България, за благоденствието на българския народ“, добави Йорданова. С молебена в Клисурски манастир „Света Петка” (Параскева) в Банкя кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в 25 МИР, представители на ЖГЕРБ и симпатизанти сложиха начало на предизборната кампания.

В столичния храм „Света Петка“ в кв. Орландовци зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и останалите кандидати за народни представители от 24 МИР в столицата откриха предизборната кампания. „Ще ви върви по вода“, пожела им областният координатор на ГЕРБ в София Тодор Кръстев. „В тези трудни времена за целия български народ, вярата е тази която ни сплотява и ще ни покаже правилния път“, каза кандидатът за народен представител от 24 МИР Евгения Алексиева.

„Държавата се нуждае от спокойствие и хора, които да поставят държавните интереси над своите“, допълни кандидатът за народен представител от 23 МИР Александър Ненков. Той добави, че предизвикателствата пред страната са много и разумът ще бъде водещ, за да излезе страната от ситуацията, в която се намира в момента. Проф. Асен Балтов добави, че се надява да има разум за идеите и политиките в тази кампания, както и ясна отговорност. Той пожела на всички да бъдат здрави. Представителите на ЖГЕРБ от 23 МИР заявиха, че очакват една толерантна и смирена кампания. Те пожелаха на всички здраве и добро в сърцата. На молебена в храм „Света Петка Самарджийска“ в центъра на София присъстваха кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС в 23 МИР, представители на ЖГЕРБ и симпатизанти.

Инициативата е организирана от ЖГЕРБ, а към нея се присъединиха кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС в София.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *