С грандиозен финал приключи най-голямото музикално шоу на Балканите – Zvezde Granda

В тройката на финала на 17 сезон на балканския конкурс останаха Андрияна Петрушовска от Северна Македония, Мики Секуловски също от Северна Македония и Шейла Зонич.

На първо място зрителите поставиха Шейла Зонич, която получава голямата награда  – продуциране на песен и маркетингово промотиране, музикални участия и чисто нова кола. Шейла Зонич е родена в Германия, където родителите й бягат по време на войната, а след четири години се завръща в Босна със семейството си в село Каменград близо до Сански мост, където е израснала. Талантливата певица и победителка в Zvezde Granda твърди, че започнала да пее, когато се научила да говори. Едва шестгодишна е имала първия си контакт с пианото, на което изсвирила мелодия от сериал. Нейн ментор Цеца Ражнатович.

След деветмесечна битка, усилена работата и усилия от страна на менторите да осигурят на кандидатите най-доброто за тях, най-накрая триумфира най-добрата, а това според публиката беше Шейла Зонич. Изпълнителката спечели 132 014 гласа от публиката, докато Мики Секуловски завоюва второ място с 102 103 гласа, а Андрияна Петришовска зае третото с  71 187 гласували за нея.  17 сезон на балканското музикално шоу събра забележителните 529 000 гласа от публиката, което го превърна в най-добрия сезон на музикалния конкурс до момента.

 

Звездният спектакъл се излъчва ексклузивно на сайта ни nova.bg.

Предаването вълнува родната аудитория заради отличното представяне на талантливия Янко Янков. 27-годишният перничанин надви жестока конкуренция, за да си осигури участие в последния, 14-и кръг от състезанието. Той е първият българин, достигнал до финала. Яни направи фурор сред феновете не само у нас, но и в съседна Сърбия.

В надпреварата за титлата се впускат общо 20 талантливи певци, които се пребориха за място на големия финал. За последно на сцената своите изпълнения ще представят 10 мъже и 10 жени, като само един от тях ще спечели голямата награда. Яни Янков ще излезе под номер 5.

В големия финал на Zvezde Granda Сърбия има петима представители, Босна и Херцеговина деветима, Северна Македония – трима, Хърватия – двама и България – един – Яни.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *