С водосвет – за здраве и благоденствие на хората от община Разлог,общинската организация на ПП ГЕРБ – община Разлог откри предизборната си кампания

С водосвет – за здраве и благоденствие на хората от община Разлог, в един от най-красивите български храмове, общинската организация на ПП ГЕРБ – община Разлог откри предизборната си кампания.
Китка здравец получиха всички дами от депутата-доброволец, неизменно всеотдаен като депутат, но и, въпреки трудностите и риска за здравето му, беше неизменно на първа линия като лекар. А дамите от партията плиснаха менче с вода – за да върви по вода на един от най-успешните депутати от Разлог.
Може да бъде изображение с един или повече хора и на закрито
Неговата доброта, човечност и в същото време – професионализъм, почтеност и патриотизъм са пословични, категорични са приятелите и пациентите му.
На четвърта позиция е лекарят-депутат, който изпълни с истинско съдържание думата НАРОДЕН представител, беше винаги близо до проблемите на хората от община Разлог и региона, но и поиска прошка от всички, на които не е могъл да помогне.
Д-р Емил Тончев смирено тръгва към изборите, защото счита, че НАРОДЪТ е по-мъдър от всички нас.
Цялата общинска организация на ПП ГЕРБ община Разлог стои зад кандидатурата на д-р Емил Тончев. До него са координаторът на общинската организация д-р Мария Копанарова, кметът на община Разлог Красимир Герчев, Гергана Костова – Жени ГЕРБ, младежите, всички членове на общинската организация.
Д-р Емил Тончев е обединителна личност с изключителни качества на добър човек и професионалист. Благодарение на неговата инициативност и работа се постигна много в образованието, в здравеопазването, в защитата на правата на човека и превенция на домашното насилие. Като представител на община Разлог, д-р Тончев направи много за болницата и училищата в Разлог. Такъв е смисълът на избора на нашия депутат – да работи за интересите на неговите избиратели. Затова призовавам всички наши съграждани, хората, които д-р Тончев е лекувал и продължава да лекува от всички прилежащи общини, да гласуват за него.
Преди водосвета, д-р Тончев и общинската организация присъства на официалното откриване на изложбата „Вдъхновение“ на младия художник Петър Чорев.
Може да бъде изображение с 13 души, стоящи хора и на открито
„Изложбата е пример за творческото веотдаване на любовта към историята на България и нейните велики личности. – сподели след нея д-р Тончев. – Това е творчество – преклонение пред красотата на съвременната българка и искрено го поздравявам, защото всички имаме нужда от вдъхновение в родолюбивите и патриотични дела!“ – каза още кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ д-р Емил Тончев.
Може да бъде изображение с 2 души, стоящи хора и цвете
Припомням, че д-р Тончев е с реални шансове да представлява Разлог и региона с четвъртата позиция в листата на ПП ГЕРБ в Благоевградски избирателен район, но това е възможно САМО АКО ГО ПОДКРЕПИМ!
ЗА Д-Р ЕМИЛ ТОНЧЕВ – НОМЕР 28 / С ПРЕФЕРЕНЦИЯ 104!
Гласувайте за достоен българин!
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *