С водосвет за здраве ГЕРБ-СДС започна предизборната си кампания във Видин

С водосвет за здраве ГЕРБ-СДС започна предизборната си кампания във Видин

С водосвет за здраве и успех коалиция ГЕРБ-СДС във Видин откри предизборната си кампания. В катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски” кандидатите за народни представители бяха благословени от Видинския Митрополит Даниил, който призова за смирение и единение в името и за добруването на българския народ и държава.

„Ще положим усилия по време на кампанията да достигнем до повече хора и заедно да потърсим отговори и решения на всички въпроси, които тревожат и вълнуват жителите на Видинския край”, коментира водачът от гражданската квота на коалицията Росица Кирова.

„Ние можем, знаем как и сме готови да отдадем усилия и време. Ние сме по-силни от хаоса, от безпорядъка, които настъпиха в държавата и можем да ги преодолеем. Трябва да се погрижим за своя дом и регион. Затова трябва да сме заедно и обединени от обща цел”, убедени са кандидатите от Отбора на Видин – листа с номер 32.

„Надявам се след тази кампания да имаме стабилно управление. На страната ни е нужно правителство, което може да взема решения и да носи отговорност за тях. Последните пет месеца бяха тежки. Страната ни беше вкарана в безвремие и безпътица. Подобна безотговорност е непосилна за България”, допълни г-жа Кирова.

Този месец вторият по големина храм у нас „Св. вмчк Димитър Солунски” ще отбележи своя храмов празник, който е и духовен празник на град Видин. Дни преди да се закълне като народен представител в 45-ото и впоследствие заместник-председател на 46-ото Народни събрания, г-жа Кирова положи максимални усилия за осигуряване на значителни средства за спешен ремонт на храма. През месец април т.г. с нейна помощ тогавашният премиер Борисов се ангажира да окаже помощ и Министерският съвет гласува 950 920 лeва за спасяването на катедралния храм.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *