Със заповед на директора на ЮЗДП Валентин Чамбов от днес с предизвестие за освобождаване са 4-има пенсионери от предприятието

Със заповед на директора на ЮЗДП Валентин Чамбов от днес с предизвестие за освобождаване са 4-има пенсионери от предприятието

Със заповед на директора на ЮЗДП Валентин Чамбов от днес с предизвестие за освобождаване са 4-има пенсионери от предприятието, който след около месец трябва да напуснат. Прекратени са договорните отношения с лидера на БСП Любен Милев, бившия шеф на Пожарната Г. Пармаков и бившия заместник-директор Василий Маринковски, освобождават още и една дама, достигнала пенсионна възраст.

От предприятието съобщиха за пенсионирането на четирима служители,които са придобили необходимите възраст и трудов стаж. Днес предизвестия са получили-Василий Маринковски , заемал поста на началник на отдел „Логистика“, Георги Пармаков – гл. експерт по противопожарна безопасност,Любен Милев- началник на отдел „Държавна собственост“ и Анелия Динева -била вътрешен контрол.

Маринковски и Динева са дългогодишни служители на ЮЗДП.

Георги Пармаков зае длъжността в ЮЗДП след като се пенсионира като директор на Регионалната дирекция по пожарна безопасност в Благоевград. А Милев бе назначен след като бе заместник-кмет на Община Благоевград по време на кметуването на Томов.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *