Стоп на рака! Тази мощна рецепта е 10 000 хиляди пъти по-ефикасна от химиотерапията

Всеизвестен факт е, че няколко корпорации и здравни организации печелят милиарди от болестите на населението. Знаете ли колко хора умират всеки ден именно заради тези колосални финансови печалби?

Това е голата истина и една от основните причини тази мощна и изключително проста комбинация да е пазена в тайна толкова много години. За този чудотворен лек са ви необходими само лимон и сода бикарбонат.

Свойствата на лимона са добре познати, като проучванията сочат, че приемът на само 150 грама лимони седмично намалява риска от рак до 60%! Освен това лимонът спомага за свалянето на кръвното и служи дори като антидепресант.

Содата пък доказано регулира нивото на Ph в организма, като блокира разпространяването на ракови клетки. Пийте всеки ден 3 супени лъжици лимонов сок с половин чaeна лъжичка сода!

Приемът на лимонов сок в комбинация с малко сода всеки ден на гладно може както да лекува ракови образувания, така и да служи като профилактика. Най-интересното е, че такива изследвания са проведени и от един от най-големите производители на лекарства в САЩ, като стигат до заключението, че лимонът буквално е излекувал успешно 12 вида рак. Това заключение е подплатено и със становището, че в комбинация със сода лимонът става 10 000 пъти по-силен от химиотерапевтични медикаменти като Адриамицин.

Химиотерапията атакува цялото ви тяло и убива всичко наред, което води до унищожаване на оргазнима, докато комбинацията от лимон и сода убива само вредителите в организма! Желаем ви да бъдете много здрави и да се налага да прилагате тази рецепта само като превенция.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *