Стефан Апостолов и писателката Десислава Николова с голямо дарение за Спешния център в Симитли

Стефан Апостолов и писателката Десислава Николова с голямо дарение за Спешния център в Симитли

В събота (27 март) от 11.30 часа българската писателка Десислава Николова и кандидатът за народен представител Стефан Апостолов ще направят голямо и много важно дарение за Спешния център в Симитли. Авторката развива благотворителна дейност, изцяло посветена на недоносените бебета и през годините успява да закупи апаратура за девет неонатологични отделения в страната. 

Този път Десислава Николова, подпомогната от Стефан Апостолов, ще осигури за спешния център в Симитли системата Embrace warmer, предназначена за използване в линейка при транспорт от един болничен сектор към друг.

Aparatura Апаратурата осигурява на бебетата продължително поддържане на топлина в първите минути и часове след раждането. Състои се от отоплител, отоплителна подложка и специализирана завивка за многократна употреба. Дарението включва също пулсоксиметър за бебета и преносим триканален електрокардиограф за деца и възрастни.С осигуряването на тази жизненоважна апаратура, писателката се надява да улесни работата на медиците и да им помогне във вземането на адекватни и навременни решения за най-малките пациенти.

Aparatura Средствата, с които е закупено дарението са събрани, благодарение на реализираните продажби на книгата й – „Щастлива и красива бременност като моята”, както и на финансовата подкрепа от страна на кандидата за  депутат Стефан Апостолов и други дарители. Всеки, който желае да се включи в благородната кауза, може да закупи книгата й „Щастлива и красива бременност като моята” или да направи дарение по банковата сметка, цитирана по-долу:

Банка Райфайзенбанк България;BG86RZBB91551007379705;Фондация „Кажи здравей на здравето“;Tитуляр: Десислава НиколоваПей пал – podari.shtastie@gmail.com

Aparatura За книгата „Щастлива и красива бременност като моята”

Десислава Николова споделя своите най-незабравими 9 месеца и успя да повлияе положително на стотици бъдещи майки да заченат, да имат по-спокойна бременност и по-леко раждане. С всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура, която създава риск от непълноценно развитие и трайни увреждания при недоносените бебета.Повече информация за благородната инициатива можете да откриете на страницата на Десисислава Николова – Подари щастие във Фейсбук.  

Aparatura Предизборна публикация! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *