Стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец“

Стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец“

Стартира трети сезон на най-мистериозното музикално предаване „Маскираният певец“. Зрителите ще се запознаят с тайнствените 14 маски, които ще се изправят в артистични двубои един срещу друг. Новите панелисти – Марта Вачкова, Алекс Раева, Владо Пенев и AZIS, влизат в ролята на детективи, за да се опитват разкриват уликите всяка събота вечер.

Чувствам се страхотно! Развълнуван съм и ми е много приятно, че съм водещ заедно с Геро. Важно е зрителите да се забавляват“, сподели Краси Радков в пряка връзка за „Вечерните новини на NOVA“ броени минути преди старта на предаването „Маскираният певец“ сезон 3.

Първата представена маска е Малинката! Тя изпълни It’s Raining Men на The Weather Girls. Втората маска е Циркът, който изпълнява Old Town Road на Lil Nas X. Третата маска е Перлата, която изпълнява Crazy in Love на Beyonce. Четвър.тата маска е Гларусът, който изпълнява It’s My Life на Bon Jovi. Петата маска е Гъбарко, който изпълнява Barbie Girl на Aqua.

Шестата маска е Самураят, който изпълнява Just the Way You Are на Bruno Mars. Седмата маска е Заекът, който изпълнява Mamma Mia на ABBA . Осмата маска е Прилепът, който изпълнява Shape of You на Ed Sheeran.Деветата маска е Порцеланът, който изпълнява Someone You Loved на Lewis Capaldi.

Десетата маска е Куфарът, който изпълнява I Feel Good на James Brown. Единадесетата маска е Букетът, който изпълнява Sway на The Pussycat Dolls. Дванадесетата маска е Камъкът, който изпълнява Zitti E Buoni на Maneskin. Тринадесетата маска е Госпожица, която изпълнява Midnight Sky на Miley Cyrus. Четиринайсета маска е Носорогът, който изпълнява Watermelon Sugar на Harry Styles./monitor.bg

loading...
Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *